HITTEN

& other stories

Publicerad 2014-04-14 10:49:18 i Allmänt,

För någon månad sedan var jag inne på & other stories och hittade ett serum jag hade hört väldigt bra grejer om. Jag älskar hudvård i alla former, mjukgörande, porupplösande, cleansers etc. Som det blir när en har skitdålig hy. Förra veckan fick detta serum, en cleanser och ett pastellila nagellack följa med hem!
Cleansern, som är för känslig hy, luktar typ äpplen och gurka och tar bort smink jättebra. Den lämnar dock en yta efter sig som jag brukar ta bort med ansiktsvatten. 
Serumet var precis lika bra som jag hade hört! Det luktar sinnessjukt gott och tränger ner i huden på en gång. Jag får en jämnare hudton och blir len som en babyrumpa. Dessutom har jag märkt att mina sk "leenderynkor" har försvunnit mer och mer. 
Nagellacket har jag på mig ca jämt och har en jättebra formula och färg! Kostade typ 70 kr så det var inte så farligt pris. Plus snygg förpackning. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej hej hej hemskt mycket hej, jag heter Matilda. Jag är ett glassälskande, korvätande, berg-och-dalbanaåkande, pluggande charmknytte med en tendens att låta alldeles för självgod.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela