HITTEN

del två, vandring genom blommor (och bin)

Publicerad 2012-07-31 11:17:48 i Allmänt,

Här kommer del två av våran resa. Dagen då jag fick skoskav, smått solsting och en röd näsa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi gick genom trädgårdsföreningen, tog kort, fikade och pratade. Samtidigt som vi visste att våran vistelse i Göteborg snart skulle ta slut.
 
 
 
 
 
 
På kvällen promenerade vi genom Göteborg och åt grillat på en himla fin restaurang vid avenyn.

göteborg, jönköping och västervik

Publicerad 2012-07-29 00:00:38 i Allmänt,

Nu är jag hemma från södre delarana av Sveariket igen och jag har en hel del bilder att visa. Just för att de är så många delar jag upp de i två eller tre delar.
Det var en underbar resa och trots att jag saknade min syster, min pojkvän och andra vänner har det varit en oförglömlig resa.
 
Del 1:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från första kvällen i Göteborg, då vi åt på Sjömagasinet. Grymt god mat, fin utsikt och sällskap. De hade de finaste kranarna någonsin i badrummet där det stod "Warm" respektive "Cold". Funderade på att stjäla dem men så blev det inte...hehe. 

fyra göteborgsdrömmar

Publicerad 2012-07-22 17:46:04 i Drömmar,

På tisdag beger sig jag och mina föräldrar ut på en 5 dagars lång roadtrip. Vi åker först mot Göteborg och stannar där i tre dagar. Här får ni se fyra saker jag vill hinna göra innan vi lämnar lilla England.
(bilder tagna från google)
 
Åka till Liseberg och åka balder.
 
 
Besöka konstmuseet och få inspiration.
 
 
Äta räkor. Massvis med räkor.
 
 
Och besöka Göteborgs botaniska trädgård och ta bilder på fina blommor.
 
Efter Göteborg åker vi till Jönköping och sover över på min fasters camping, därefter åker vi återigen till Västervik en natt för att sedan återvända till Stockholm. Jag kommer ta så många bilder som möljigt med systemisen och förhoppningsvis blir några bra. 

barfota fötter genom hela stan

Publicerad 2012-07-22 17:17:32 i Allmänt,

Jag äter ägg som om det inte finns någon morgondag och köper billiga bär på hötorget varje fredagskväll.
 

Frukost beståendes av filmjölk, egengjord müsli och persikobitar, en liten skål med jordgubbar, te och kokat ägg.
 
 

om kaffe och léenden

Publicerad 2012-07-21 16:04:16 i Allmänt,

Här om dagen kom min vän över för fika och småprat. Vi satt i min trädgård, på den enda platsen som har sol efter klockan två och pratade om kärlek, sommarminnen och skolan. Det är just sådant som behövs, någongång i veckan. Att få träffa sin vän och inte göra något alls.

idyll

Publicerad 2012-07-20 23:52:05 i Allmänt,

Kvällen spenderades utomhus med god mat och världens bästa föräldrar. Ljus, terassvärmare och regn smattrandes på paviljongen. Just nu är jag som lyckligast.
 
 

sommarångest

Publicerad 2012-07-17 20:49:09 i Känslor,

Något saknas och jag slösar fina dagar åt att tänka. Och det är det där slöseriet som får mig att tänka mest av allt, det är som en ond cirkel. Jag vill gå ut, dansa, dricka en rimlig mängd alkohol och äta bär och frukter i solljuset. Men den perfekta sommaren kanske bara existerar i filmer? Jag vet inte. Och var är du? Vart befinner du dig just nu? Det enda jag saknar här nu är du.
 

stockholm

Publicerad 2012-07-17 10:59:33 i Allmänt,

Nu är jag hemma i Stockholm igen och trots att det blev tre fina dagar i Västervik är jag glad att vara hemma. Vi spelade krocket och satt på fina klippor och fikade. Påväg dit stannade vi till i Söderköping och åt goda crêpes på Bondens Crêperie & Lanthandel. Glassen skippade vi i år.
 
(Stockholm är den finaste staden)
 
Ikväll är det allsång på skansen och finaste Markus är en av kvällens artister så självklart åker jag dit för att få höra honom sjunga. Även Miss Li uppträder ikväll, och hon är ju så himla bra.
 

åska och regn

Publicerad 2012-07-13 15:07:17 i Allmänt,

Hela veckan har jag suttit inomhus, gärna framför tv:n, och ätit frukost. Men idag satte jag och pappa oss utomhus och delade en molnig frukost innan åskan och regnet kom. Pappa läste DN och jag BON. Min pappa är hur fin somhelst och gör mig väldigt lycklig. Vi ska snart äta lunch och sedan åker vi till mataffären. 
 
 
Jag åt knäckebröd med ägg och kaviar, en skål med bär och drack vatten till det. 

hej hej hej hemskt mycket hej

Publicerad 2012-07-13 13:23:00 i Om mig,

Jag heter Matilda och detta är min nya blogg. Bloggen kommer handla om mig och min omgivning. Jag är ett glassälskande, korvätande, berg-och-dalbanaåkande, pluggande charmknytte med en tendens att låta alldeles för självgod. 
 

Om

Min profilbild

Hej hej hej hemskt mycket hej, jag heter Matilda. Jag är ett glassälskande, korvätande, berg-och-dalbanaåkande, pluggande charmknytte med en tendens att låta alldeles för självgod.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela