HITTEN

om en bortglömd dag

Publicerad 2012-11-25 17:41:51 i Allmänt,

Vi satt på kanten av min säng en regnig dag i november. Mina fingrar var kalla och han värmde dem i hans hand. Han kollade på mig med sina smaragdgröna ögon med en undrande blick.
 
- Vad är fel, darling?
- Jag vill veta allt.
- Om vadå?
- Om dig. Precis allt.
 
 
Jag kysste honom och med den kyssen var det självklart. För jag ville veta allt om honom jag med. Och under de följande dagarna var det precis vad jag skulle få veta, med hans hand i min. Vi gick genom smala gator med gamla husknutar och han bjöd på fikat varje dag. Det var som att vi redan kände varann, och bortom våra olikheter var vi ändå väldigt lika. Vi drack chai te och åt kanelbullar och under de mest julinspirerade dagar gav han mig pepparkakskyssar.
 
Hans brister var inte längre brister, utan personlighetsdrag som jag älskade. Han berättade om olycklig kärlek och var han växte upp. Men jag minns inte mycket. Lockarna i hans kastanjebruna hår och smilgroparna på hans kinder var distraherande. Och jag älskade att se hur han generat kollade bort när han insåg att han hade kollat på mig bara några sekunder för länge. 
 
Han var min.

Kommentarer

Postat av: Sara

Publicerad 2012-11-30 18:18:41

Åååh vad mysigt det låter, är så jäkla glad för din skull, hihi <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej hej hej hemskt mycket hej, jag heter Matilda. Jag är ett glassälskande, korvätande, berg-och-dalbanaåkande, pluggande charmknytte med en tendens att låta alldeles för självgod.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela