HITTEN

ont i hjärtat (mini novell)

Publicerad 2013-02-19 16:46:42 i Allmänt,

Och så helt plötsligt låg vi där på sängen, jag kommer inte ihåg vad hade sagt eller hur vi kom dit, men där var vi i alla fall. Jag tror vi låg där i en timma utan att sova eller ens sluta ögonen, med det där 30 centimeters avståndet som likaväl kunde varit en mil. Jag kunde inte sluta gråta men jag visste inte varför och han bara andades. Djupt och högljudt. Jag tänkte att nu är det slut. Det är dött. Och det var det.
Jag tror att jag måste varit väldigt förvirrad för bara några timmar tidigare hade jag sagt att jag älskade honom. Han la en hand på min arm i ett försök att ställa allt till rätta men jag knuffade bort den och avståndet mellan oss växte större. Just då kändes det som att jag aldrig skulle bli glad igen. 
Det var ett år sedan men jag kan fortfarande känna hans darrande kyssar på min hals efter sex och de trevande fingrarna på min kropp. Jag vet inte om jag saknar det eller inte. Jag vet inte om jag saknar honom.
 

Om

Min profilbild

Hej hej hej hemskt mycket hej, jag heter Matilda. Jag är ett glassälskande, korvätande, berg-och-dalbanaåkande, pluggande charmknytte med en tendens att låta alldeles för självgod.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela