HITTEN

sommarlista

Publicerad 2013-06-05 21:05:00 i Lista,

i sommar ska jag: pussas med min pojkvän, hänga vid hamnen i stan, ha en del picnickar, mysa, äta utomhus under kvällssolen, gå på utebio och uteteater, äta mängder av jordgubbar, pressa sanden mellan tårna, grilla, sola och bada, träffa mina vänner, träffa nya vänner, hälsa på min pojkvän i England och bara leva. Och fota såklart! Oj, vad jag ska fota.

bästa med sommaren är: ledigheten, jordgubbarna och så lite kläder som möjligt.

sämsta med sommaren är: mygg, getingar och att det är så många som åker utomlands.

bästa sommarsysslan: vandra runt i stan och glömma bort tiden, men det gör ingenting eftersom att jag ändå inte har någon tid jag måste passa. 

ultimata sommarklädseln: ljusrosa läppar, några fina shorts och ett linne eller en fin klänning, ballerina eller loafers och en fin liten väska i någon ljus kulör.
 
drömsommarresan: Italien!

finaste sommarminne: åh, jag har så många så det är närmast omöjligt att välja ut ett speciellt men alla gånger jag och fina vänner har varit med varandra och skrattat så mycket att vi fått ont i magen är definitivt ett.

bästa platsen på sommaren: Stockholm på sommaren är magiskt, men jag tycker även bra om Göteborg under sommartid. Där verkar alla så sommarlugna, liksom.

godaste glassorten: frozen yoghurt, persika och mintchoklad!

morgondagens sommarsysslor: imorgon är det sveriges nationaldag, och då tänker jag luncha med min syster och Pauline, sedan kommer jag inte ha så mycket för mig, men är det bra väder tänker jag definitivt sitta i solen en del!

på midsommar: på midsommar åker jag och min familj alltid ut till mina morföräldrar på Blidö och firar där. Vi brukar duka upp med sill, lax, potatis, ägg och ja, all sådan midsommar mat. Även jordgubbstårta står på menyn! Sedan brukar vi sitta i solen och umgås. På kvällen går vi såklart ut och plockar 7 st blommor.
 
om jag var en blomma skulle jag vara: en vallmo! 

bästa sommardoften: het asfalt, sommarhud, nyklippt gräs, och doften av hav.

bästa sommarbäret: smultron eller bigaråer! 

bästa klassiska sommarlåten: När vi två blir en

bästa sommaren hittills: alla sommrar när jag var liten var ju bäst. Efter det har det liksom aldrig blivit som jag hade tänkt det, men det känns som att detta kommer bli min bästa sommar.

den här sommaren kommer bli: minnesvärd 

who run the world? GIRLS

Publicerad 2013-06-01 22:40:00 i Drömmar, Om mig,

Feminism. Finns det något mer smutskastat ord än det? Manshatande monster som har "fått för lite kuk". Jag är stolt över att vara tjej, jag är stolt över att kalla mig feminist. Jag är stolt över att vara en medlem i unga feminister (feministiskt initiativs ungdomsförbund). Varje dag är en ny dag att kämpa emot patriarkatet och sexism. Jag hoppas att ni är med mig i den kampen. 
 

Om

Min profilbild

Hej hej hej hemskt mycket hej, jag heter Matilda. Jag är ett glassälskande, korvätande, berg-och-dalbanaåkande, pluggande charmknytte med en tendens att låta alldeles för självgod.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela