HITTEN

elope with me miss private and we'll sail around the world

Publicerad 2013-05-26 14:09:33 i Allmänt,

Söndag idag alltså, vilket betyder att det är måndag imorgon, vilket jag är så opepp på som det bara går. Men somsagt är det snart sommarlov så jag ska försöka genomlida den sista tiden av skolan. Hursomhelst, så åt jag en toppen frukost idag! Enkel, men åh, så god, 
Jordgubbar, macka med ost, skinka och sallad och grönt te!

om instagram och sådant

Publicerad 2013-05-25 14:49:00 i Fotografier, Instagram,

Idag har jag ca 0 kreativitet men, vad vet man, snart kanske jag kommer med ett riktigt gottigt inlägg ändå! Hursomhelst, så kör jag på ett inlägg med bilder från instagram idag. Det blir nog bäst så! Och för er som skulle vilja följa mig där heter jag bellepeinture
Detta är typ vad jag har hållit på med på sistone. Druckit te, fotat en vän, fyllt år och fått en jättefin födelsedagsblomma, ätit choklad, läst tidning och druckit kaffe!

sommarlov

Publicerad 2013-05-24 19:13:00 i Allmänt fint, Tips,

Om 20 dagar på pricken får jag sommarlov. Detta ger mig en slags surrealistisk, galen känsla, men jag får även lyckorus bara av tanken att få grilla igen. Att få pressa sand genom tårna, bada vatten som egentligen är alldeles för kallt, pussa på min pojkvän, äta solmogna jordgubbar, hitta nya picknickplatser, och läsa. I sommar ska jag läsa jättemycket. Och förtillfället läser jag denna bok. 
Jag har inte kommit särskilt långt i boken och vill därför inte ge den någon feedback än, men så fort jag har läst ut den får ni veta vad jag tycker om den!

cherryblossoms

Publicerad 2013-05-23 14:17:00 i Allmänt fint, Fotografier,

De absolut finaste blommorna är solklart körsbärsblommorna. I år tyckte jag att de nästan var lite extra fina! Och trots att jag inte lyckades få några bra bilder med min kamera tog jag en del med min mobil. Så här får ni se på dem.
Bilderna ovan är från Kungstrådgården.
Och denna bild är från körsbärsträdet på min gata.

om mat

Publicerad 2013-05-21 18:06:13 i Mat,

Det absolut bästa som finns att äta, är enligt mig, förutom mozzarella med tomat och andra grönsaker, LANGOS! Jag älskar langos. Kanske är det för att jag aldrig har ätit det mer än en gång per år och att det därför känns så speciellt. 
....MUMMA!

de finaste skor jag äger

Publicerad 2013-05-20 15:21:37 i Allmänt fint, Klädval,

Hej! Förra veckan köpte jag nya skor, nämligen de finaste skor jag någonsin ägt. De är vita och har en perfekt tjock klack. Tyvärr fick jag skavsår första gången jag använde dem men använder jag dem då och då kommer de töjas ut.
 

niotillfemmigt

Publicerad 2013-05-18 10:41:04 i Känslor, Pinterest, inspiration,

Hej på er! Här kommer ett lite niotillfemmigt inlägg, eftersom jag absolut inte har en enda aning om vad jag ska blogga om. Det händer inte så mycket nuförtiden förstår ni. Jag är mest glad för att det är varmt ute och det inte finns ett enda behov av jackor längre. Hursomhelst, här får ni några fina texter som jag har hittat på pinterest. Följ mig gärna där förresten! Jag heter matildapopcorn (<---länk) och för er som inte vet vad pinterest är, så är det typ som tumblr, fast bättre. 

om en fin helg

Publicerad 2013-05-15 20:55:06 i Allmänt fint, Fotografier,

Först såg jag och min syster Fun. på grönalund. Det var mycket fint trots att vi endast kände igen två låtar.
Sedan blev det lite mörkare och vi åkte hem eftersom...
Dagen efter var min födelsedag! Tyvärr har jag endast mobilbilder från min födelsedag men det blev en jättefin dag med min jättefina familj. 

Om

Min profilbild

Hej hej hej hemskt mycket hej, jag heter Matilda. Jag är ett glassälskande, korvätande, berg-och-dalbanaåkande, pluggande charmknytte med en tendens att låta alldeles för självgod.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela