HITTEN

en gång ägde vi hela jorden

Publicerad 2014-04-25 23:36:58 i Allmänt,

Nu är det en vecka plus en dag sedan jag sa hejdå. Jag kom hem i söndags men jag har varit helt upptagen och skolstressad sedan dess så jag har inte haft tid för att logga in på datorn. Nu är jag här igen, hej! Innan jag åkte till Blidö hann jag med att fota med Valentina och Pauline i Kungsträdgården. Körsbärsblommorna gör mig helt euforisk. Jag. Kan. Inte. Få. Nog.

här kommer solen

Publicerad 2014-04-15 14:04:35 i Allmänt,

Häromdagen träffade jag Adrian i stan. Vi gick runt och hamnade i Kungsträdgården. Det brukar bli så när vi umgås, att vi går utan något mål. Tillslut satte vi oss på Vetekattens innegård och fikade.
 

& other stories

Publicerad 2014-04-14 10:49:18 i Allmänt,

För någon månad sedan var jag inne på & other stories och hittade ett serum jag hade hört väldigt bra grejer om. Jag älskar hudvård i alla former, mjukgörande, porupplösande, cleansers etc. Som det blir när en har skitdålig hy. Förra veckan fick detta serum, en cleanser och ett pastellila nagellack följa med hem!
Cleansern, som är för känslig hy, luktar typ äpplen och gurka och tar bort smink jättebra. Den lämnar dock en yta efter sig som jag brukar ta bort med ansiktsvatten. 
Serumet var precis lika bra som jag hade hört! Det luktar sinnessjukt gott och tränger ner i huden på en gång. Jag får en jämnare hudton och blir len som en babyrumpa. Dessutom har jag märkt att mina sk "leenderynkor" har försvunnit mer och mer. 
Nagellacket har jag på mig ca jämt och har en jättebra formula och färg! Kostade typ 70 kr så det var inte så farligt pris. Plus snygg förpackning. 

3 st

Publicerad 2014-04-12 11:44:06 i Allmänt,

Jag är verkligen jättedålig på att ta med mig kameran överallt (någonstans!!) så jag fotar tyvärr oftast med mobilkameran, vilket disvärre påverkar bloggen lite. Det tar lite längre tid att föra över bilder, sämre kvalitet och så vidare. Jag ska bättra mig, jag lovar! Men tills dess..
tre favoritsaker.

påsklovsfrukost

Publicerad 2014-04-12 11:13:05 i Allmänt,

Det går lite segt med bloggandet nu, eller mitt sociala liv i allmänhet. Jag har sjukt mycket skoluppgifter och jag skulle egentligen behöva en skolvecka till för att komma ikapp men igår fick jag påsklov! Firar det, trots visst missnöje, med frulle i sängen. 
 
 

popaganda

Publicerad 2014-04-03 18:22:00 i Allmänt,

För två år sedan var jag på min första, och hittills enda, festival med Pauline. Popaganda. Jag hade vunnit två biljetter, ett par hörlurar och stylingprodukter från got2b. En himla kul upplevelse. Vi såg bl.a Teddybears, Damien Rice, Little Dragon, Thåström, Patrick Wolf, Iamamiwhoami och Friendly Fires. Dessutom åt vi LANGOS(!!!) och annan god vegetarisk mat. Jag hade inte med mig min systemkamera, men några bilder lyckades jag knäppa som fångade den lätta sensommarstämmningen.
 

Om

Min profilbild

Hej hej hej hemskt mycket hej, jag heter Matilda. Jag är ett glassälskande, korvätande, berg-och-dalbanaåkande, pluggande charmknytte med en tendens att låta alldeles för självgod.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela