HITTEN

one direction

Publicerad 2014-08-26 14:21:28 i Allmänt,

Den 13:e juni befann jag mig på Friends Arena för att se One Direction. Mycket skrik, förväntansfulla blickar och typ enbart tjejer. Dvs bästa konserten jag har varit på. Inget puttande eller taffsande. Så synd att det ska vara så, men jag uppskattade det till tusen. Alla var så jäkla snälla och 1D var så jäkla snygga. Jag tog en del bilder med min mobil men dessa är ifrån min engångskamera som jag dragit mig för att lämna in, men förrförra veckan blev det av! 
Stay tuned för fler foton från mina engångskameror! 

through phone

Publicerad 2014-08-16 23:33:53 i Allmänt,

HEJ! En hel sommar har passerat men NU är jag här igen. Vad har jag gjort då? Köpt nya skor från Vagabond, beundrat min bonsai, umgåtts en del (eh, jämt) med Adrian, varit i Västervik med min syster och tillhörande Empire State Building i tatueringsform och firat Vendelas födelsedag på Café Pascal! 
 
Nej. Detta är inte en dokumentation av precis allt allt allt jag gjort denna sommar, men en liten del i alla fall! Utöver det har jag jobbat i 11 dagar, fått urinvägsinfektion två gånger, hängt en del på landet, gjort en snabb visit i Göteborg, i princip slutat dricka kaffe, och en del annat också. 
 
Om ungefär en vecka börjar skolan igen, och då kryper den där ångestliknande känslan fram. Men, äh, det går över. 

Om

Min profilbild

Hej hej hej hemskt mycket hej, jag heter Matilda. Jag är ett glassälskande, korvätande, berg-och-dalbanaåkande, pluggande charmknytte med en tendens att låta alldeles för självgod.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela