HITTEN

senaste tiden

Publicerad 2014-03-30 17:34:05 i Allmänt,

Alla bilder är från min instagram (bellepeinture). Bl.a ett bra citat, min bonsai, mina nya (jätte)snabba skor, Monia, VÅR I STOCKHOLM, en transparent topp från monki, från F!'s tårtkalas (Pauline hade bakat en världsgod vegansk kladdkaka med hallonmousse), en monia och en Vendela och en Jag. 

krokusar

Publicerad 2014-03-30 17:14:42 i Allmänt,

Okej, såhär, förra året (menar innan årskiftet då) ägde jag inte en enda växt. Nu har jag 7 st i mitt rum, där 4 st är kaktusar, en murgröna, kvistar från ett träd (tänkte att jag skulle ta med våren in) och en bonsai. Kan numera inte tänka mig ett liv utan växter?! Speciellt fäst är jag vid min bonsai. Jag har döpt henne till Celsius. Hursomhelst, nu i och med våren, blommar ALLT vilket gör att det tar ca 20 minuter längre tid för mig eftersom att jag ska kolla och känna på allt som växer. Dessa krokusar till exempel, satt och pratade med dem och fotade dem i kanske fem minuter.. Crazy plant lady.
 
 

cry for everything bad that's happened

Publicerad 2014-03-23 16:44:14 i Allmänt,

Laddade ner appen Water Daily till min iPhone någongång denna vecka och det är bland det värsta och bästa som hänt mig? Har trott att jag har varit JÄTTEduktig på att dricka vatten, men det visar sig att jag är JÄTTEdålig istället? Så typiskt. Så nu tänker jag på att dricka vatten ca jämt, sjukt effektivt därmed. Tips om du är lika dålig som jag (tydligen) på att dricka vatten! 
 
Utöver det står det rätt stilla just nu. Det är vår igen efter veckans helvetessnö! Och projektveckorna i skolan tog slut i fredags! Jag och allra bästa gruppen lyckades producera en första klassig modetidning (om en bortser från några småfel från min sida) på den lilla tiden vi fick! Applåder till oss.
 
LÄNK till tidningen.
 

Creatures of the night

Publicerad 2014-03-18 10:59:08 i Allmänt,

Jag har precis laddat upp min första video på Vimeo! Efter mycket fix och don blev den ändå helt okej. Jag är inte superdupernöjd, men träning ger färdighet! Projektet är mitt lilla skötebarn och det "handlar" om mig, Monia och Vendela. En slags kortfilm om oss och våran vänskap. Det kanske låter lite väl långsökt.. Men äh!
 
Vill ni ta en titt så finns den HÄR!
 
 

johnny and I

Publicerad 2014-03-18 09:34:11 i Allmänt,

"Johnny and I had so much fun in the evening"
"We took all the sunny day, packed our things and ran away, but Johnny's got his girlfriend on his mind"
"She was dating Johnnyboy, had a smoke and ran away, but Susan had her boyfriend on her mind" 
 
 
JOHNNY AND I

I want you to want me

Publicerad 2014-03-15 11:42:00 i Allmänt,

Är ca alltid trött nu. Jag sover så himla oroligt liksom. Kan somna tre sekunder efter att jag lagt mig i sängen med mobilen på bröstet och vakna på taket och mobilen ligger i kylskåpet. Eller så somnar jag inte alls. Men livet alltså!! Gör det bästa av det värsta. Ingen sömn, drick massa kaffe. Tråkig dimma, gå ut och fota.
 

vem är jag?

Publicerad 2014-03-11 21:19:29 i Allmänt,

Jag brukar beskriva mig enkelt, superduperfeminist, klär mig typ endast i svart, stil är en stor grej för mig, mjuk o rosa fluffig själ. Trots att jag gillar att prata om mig själv, eller prata rent allmänt (helst högt också), sitter det liksom någon slags spärr när det kommer till presentationer. Hur gör en? Vad säger en? Att ljuga är inte en bra ide i alla fall. Men en vill väl verka...cool? 
 
Här är jag! Så ocool en bara blir

shine bright like a diamond

Publicerad 2014-03-02 21:45:23 i Allmänt,

alltså jag har så fina vänner. så himla himla fina vänner. jag hade inte orkat utan dem.
jag tog bilderna i onsdags när jag och vendela träffade monia för första gången på en vecka. vi vandrade runt på söder, fikade på chokladfabriken och monia köpte en ny jacka och ett par jeans. jag och vendela provade också kläder men köpte inget. 

Om

Min profilbild

Hej hej hej hemskt mycket hej, jag heter Matilda. Jag är ett glassälskande, korvätande, berg-och-dalbanaåkande, pluggande charmknytte med en tendens att låta alldeles för självgod.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela