HITTEN

face

Publicerad 2014-05-30 15:25:32 i Allmänt,

Två bilder på mitt face. Sparade som kbry och kbry2. Fint att se att jag innerst inne fortfarande är 12 år gammal och leker kaxig på internet. 

ursäkt efter ursäkt

Publicerad 2014-05-27 13:34:36 i Allmänt,

Det händer väldigt mycket just nu. Väldigt mycket bra. Jag är upptagen nästan jämt, och sällan hemma. Är jag hemma, så har jag annat för mig än att blogga. Tyvärr. Denna blogg tar upp väldigt mycket tankekraft och tyvärr har jag inte den tiden som krävs för att prestrera bra här. Dessutom måste vi lämna in våra skolkameror för reperation under sommarlovet, så min tillgång till en kamera blir snäppet värre. Med allt detta vill jag bara säga att det kan bli så att bloggen får ligga och vila ett tag. Jag hoppas på att det inte blir så (jag tycker verkligen att det är roligt. speciellt när jag får gensvar *hinthint*), såklart, men som sagt kan jag inte göra särskilt mycket åt det. Jag hoppas att ni stannar kvar med mig i alla fall! 

17 år

Publicerad 2014-05-04 20:47:46 i Allmänt,

Det här är det sista Kungsträdgårdsinlägget, jag lovar!
Bilderna ovan togs på Monias födelsedag då vi (jag, Monia och Vendela) av ren slump råkade hamna där på väg till bussen.
Sedan åkte vi till moderna, gick runt där i någon timma och gick sedan till Östermalm för att köpa froyo, Monias favoritgrej! Därefter gick vi tillbaka till Kungsträdgården och satt i solen. Som jag, för att tillägga, saknar så himla mycket nu igen.
Vi satte på Monia en ögonbindel och ledde henne (det låter enklare än vad det var, vi släpade med oss henne rättare sagt) till Wagamama där vi åt och öppnade presenter. Nu är världens finaste Monia 17 år!

matildainspo!

Publicerad 2014-05-04 20:12:10 i Allmänt,

Nu saknas det inspiration till både bloggen och livet rent allmänt. Det sker med jämna mellanrum, och då söker jag mig till världens bästa webbsida. Pinterest.
Följ mig på pinterest HÄR.

Om

Min profilbild

Hej hej hej hemskt mycket hej, jag heter Matilda. Jag är ett glassälskande, korvätande, berg-och-dalbanaåkande, pluggande charmknytte med en tendens att låta alldeles för självgod.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela