HITTEN

skrivbord + bonsai

Publicerad 2014-09-29 21:36:57 i Allmänt,

Hörrni! Jag har blivit med skrivbord! Jag har inte ägt ett skrivbord sedan vi slängde ut mitt gröna, fläckiga gamla skrivbord för 4 år sedan. Jättebra tänkte jag, men det blir ju rätt onödigt om en inte har någon stol. Så nu pågår mitt stol-letar-race för fullt. Är helt käris i detta skrivbord. Så himla himla fint att träet syns igenom den vita färgen. Än ser det rätt tomt ut, och på högra sidan vid bordsbenet finns det 3 st små hyllor som inte är fyllda. Jag tänker att jag ska köpa två trälådor som får vara i dessa hyllor och förvara grejer i dem, samt sätta upp bilder ovanför skrivbordet. Vad det kommer blir vet jag inte. '
 
Är helt förtrollad av växter nu förtiden. Där nederst ser ni min bonsai, min allra käraste egodel. Hon heter Celsius. Hon har absolut ingenting att göra med mitt skrivbord eller någonting annat för den delen, men hon är fin så hon får vara med ändå. Dessutom tror jag inte att ni har sett mycket av henne förut heller? Hursomhelst så står hon på en hylla vid mitt fönster och är typ det första jag ser när jag vaknar. 

adrian

Publicerad 2014-09-03 09:39:09 i Allmänt,

Alltså. Att jag får vara med, pussa på, laga och äta mat med, skratta med, ha sex med (!!) denna är typ sinnessjukt. Helt dökär i den här. 

Om

Min profilbild

Hej hej hej hemskt mycket hej, jag heter Matilda. Jag är ett glassälskande, korvätande, berg-och-dalbanaåkande, pluggande charmknytte med en tendens att låta alldeles för självgod.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela